Vore Vine / Mousserende vine

Mousserende vine

 Fire yngre vinbønder Andrea Gerbi, Claudio Dacasto, Lionello Rosso og Piero Bianco - alle uddannet ønokologer og fra Agliano Terme besluttede for nogle år siden at producere en mousserende vin i fællesskab, bestående af 40% barbera, 40% pinot noir og 20% chardonnay.
 
Hver druesort modnes og høstes på forskellig tid om efteråret. Efter gæringen kommer barbera på egefad, pinot noir og chardonnay i ståltanke i 6 måneder. Herefter blandes de tre vine, tilsættes gær og sukker og tappes i champagnelignende flasker til fortsat gæring. Efter 18 måneder tilsættes  de fire venners eget hemmelig præg.
 
Quattro, Vino Spumante brut, Metodo Classico 12,5% blev frigivet f.g. i oktober 2014 og 1. års produktion var 1.500 fl. Produktionen i 2015 er steget til 3.000 fl.
 
Pris: kr. 149,-/fl.; v/ 6 fl.:kr.129,-./fl   
 
HUSK: 6-flaskers prisen  også  ved blandede kasser efter eget valg. (fra alle producenter)