Durio Andriano

Virksomheden er beliggende i Agliano Terme, en lille by i udkanten af UNESCO, beliggende i et af de områder, hvor der findes flest til Barbera d’Asti.

Jorden, der er købt gennem generationerne, på i alt 28 hektar, bruges til dyrkning af de vigtigste sorter af piemontesiske vinstokke som Nebbiolo, Il Grignolino, Il Dolcetto, Arneis, Il Cortese, men frem for alt Barbera, der gør som vært til vores territorium.

Højden på 280 meter over havets overflade og det typiske kontinentale klima med mellemsæsoner præget af byger giver mulighed for en ekstraordinær diversitet mellem de forskellige produktionsår. Jordbunden består hovedsageligt af ler med tilstedeværelse af kalksten, og sandede mergel kan findes i de højere områder.

Familiens historie begynder i 1956 med det hårde arbejde af bedstefar Guido og bedstemor Giuseppinas kampagne for den genovesiske skibsreder Corsiglia Commendatore Umberto, til hvem vi har dedikeret navnet på vores Barbera d’Asti. I årenes løb lykkedes det vores familie at købe stuehuset og jorden, der fysisk udgør det nuværende selskab. Anden generation er repræsenteret af Adriano og Francesca, som har valgt at dyrke og producere typiske piemontesiske vine. Endelig kommer vi til tredje generation med Alessandro og Alberto, som med innovative ideer forsøger at innovere og ønsker at præsentere vores land og vores vine på den bedst mulige måde.

Er du over 18 år? Denne hjemmeside kræver at du er over 18 år.