Klassifikation: Barbera d’Asti superiore
Drue: 100% Barbera
Alkohol: 15 % vol.
Lagring: Gæres på ståltank og fadlagres i 12 mdr. på gamle egefade 3000 l og 500 l Flaskelagring i 4 mdr. Kan drikkes nu og kan gemmes til 8 – 9 år.
Næse: Røde bær, mørke bær og vanille.
Smag: God balance med masser af frugt, passende syre og velintegreret fad.
Servering: 16-18 gr.
Mad: En glimrende madvin til kraftige retter og lagrede oste
Glas: Riedel Old World Syrah glas
Enkeltmarksvin. “Moliss” betyder på piemontesisk “mellemste søn”.
Familiedrevet brug hvor 3 generationer producerer vin på 9 ha marker. Siden 1980, hvor den ældste søn Guiseppe begyndte at modernisere produktionen, er kvaliteten steget støt. I 90’er kom yngste søn Mauro med, og familien har efterhånden skabt sig et ganske stort navn i Europa og i USA.